Uusi MOBOTIX 7 asettaa uudet standardit tekoälylle ja syväoppimiselle

MOBOTIX on saavuttanut seuraavan suuren edistysaskeleen älykkäässä videoteknologiassa. Uuden MOBOTIX 7-avoimen ratkaisualustan ja sitä käyttävän huippuluokan M73-kameran avulla yritys vahvistaa jälleen asemaansa tämän tekniikan maailmanlaajuisena johtajana. Uuden sukupolven videokamerat, joita tuetaan keinoälyllä ja syvälle oppimiseen perustuvilla sovellusratkaisuilla, mahdollistavat rajoittamattoman määrän toimintoja. Tämä avaa myös aivan uusia mahdollisuuksia perinteisiin turvallisuusratkaisuihin verrattuna. MOBOTIX-järjestelmät ovat täysin luotettavia ja turvallisia, koska kyberturvallisuus ja tietoturva ovat etusijalla niiden kehittämisessä.

M7-järjestelmäalusta ja M73-kamera esiteltiin yli 500 kansainväliselle teknologia- ja myyntikumppanille sekä lehdistön edustajille tämän vuoden MOBOTIX Global Partner -konferenssissa Mainzissa lokakuussa.

”MOBOTIX 7 on ylivoimaisesti tehokkain hajautettu ja turvallinen modulaarinen IoT-järjestelmä, joka perustuu syvään oppimiseen ja asettaa uudet standardit älykkäälle videoteknologialle”, MOBOTIX AG: n teknologiajohtaja Hartmut Sprave selitti avauspuheessaan. ”Laitteemme ja ohjelmistomme ovat räätälöityjä kamerasovelluksia, jotka tarjoavat rajattomat mahdollisuudet MOBOTIX 7:n laajentamiseen. Tämä mullistaa lukuisia IoTt-prosesseja – ei vain meille, vaan myös teknologiakumppaneillemme ja asiakkaillemme eri markkinoilla. ”, sanoo Sprave.

Lue lisää Mobotixin sivuilta (englanniksi): https://www.mobotix.com/en/mobotix-7-open-new-ideas