Mobotixin kuva-analyysisovellukset

Mobotix on sertifioinut 35 kuva-analytiikkasovellusta, jotka vastaavat eri toimialojen tarpeita ja ne mahdollistavat mm: Automaattiset hälytykset, prosessien tehostamisen, työturvallisuuden parantamisen sekä markkinointitoimenpiteiden kohdentamisen. Sovellukset voivat valvoa itsenäisesti määriteltyjä alueita sekä tapahtumia, kuten esim. onnettomuuksia tai epätavallista käyttäytymistä.

    • Sovellukset toimivat suoraan valvontakamerassa, jolloin esim. rekisterikilpientunnistamisen kustannukset saattavat olla jopa 80 % alhaisemmat, kuin järjestelmissä, joihin hankitaan erillinen palvelin.
    • Sovellukset helpottavat tapahtumien löytymistä tallenteista, esim. ajoneuvot voidaan tunnistaa automaattisesti rekisterikilven lisäksi tyypin, merkin, mallin ja värin mukaan.
    • Turvallisuuteen liittyviä sovelluksia ovat mm: Ennakoivat ilmoitukset murtoyrityksistä ja ilkivallasta, varhainen palonhavaitseminen (ei tarvitse lämpökameraa) sekä määritellyn alueen täyttöasteen ylittäminen.
    • Sovelluksia voidaan käyttää Mobotix Management Centerin tai Mobotix HUB:-kameravalvontaohjelmiston kautta. Mobotix Management Center-ohjelmisto on lisenssimaksuton.

Saksassa valmistetut MOBOTIX-tuotteet ovat tunnettuja helppokäyttöisyydestä, poikkeuksellisesta kestävyydestä sekä kyberturvallisuudesta.
Niiden MTBF on ehdotonta huippuluokkaa – yli 9 vuotta.

Kuinka voimme auttaa?

 

Jätä yhteystietosi, kerro mistä aiheesta -ja milloin haluaisit keskustella, niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä!

12 + 2 =

Kauppakeskus Skanssi luottaa meihin sekä Mobotix-kameravalvontajärjestelmiin –
Mikset sinäkin?

LMCS on Suomen ainoa Mobotix Diamond Partner!