MOBOTIX M16 VdS lämpökamera on sertifioitu paloilmaisin, joka havaitsee palon lähteet varhaisessa vaiheessa – usein jo ennen palon syttymistä ja jopa 60 m päästä.

Toisin kuin savuilmaisimet, MOBOTIX-lämpökamerat eivät ole riippuvaisia savun muodostumisesta. MOBOTIX M16 VdS lämpökameran ja sen lisäkomponenttien tarjoama ratkaisu on VdS Schadenverhütung GmbH:n, Euroopan suurimman yritysturvallisuusinstituutin sertifioima.

  MOBOTIX-lämpökamerat paloilmaisimena:

  • MOBOTIX-lämpöradiometria (TR) -kameroissa on kalibroitu lämpökuvakenno. Kamerat mittaavat lämpösäteilyä koko kuva-alueelta ja laukaisevat tapahtuman, jos asetetut rajat ylittyvät (kameran hälytys, verkkoviesti jne.). VdS-hyväksytyn ratkaisun järjestelmäarkkitehtuuri koostuu M16-kamerasta, kolmesta liitäntärasiasta sekä erikoisohjelmistosta.
  • Jo käytössä olevat MOBOTIX M16 TR lämpökamerat on mahdollista päivittää VdS-tasolle, päivittämällä ohjelmisto ja integroimalla yllä mainitut liitäntärasiat.
  • Yhdistämällä lämpö- sekä optinen sensori samaan kameraan, saadaan päällekkäiset kuvat, jolloin tulipalojen alkujen tarkka sijainti on helpommin löydettävissä.
  • Kaksi esimerkkiä vaikuttavasta lämpökuvaustekniikasta:
   • Pienen 20 x 20 cm:n pahvipalan polttaminen laivassa, jonka pinta-ala on 2500 m², riitti laukaisemaan hälytyksen välittömästi.
   • Teollisuusyritys Kuhn Rikon (Sveitsi) alettua käyttämään tuotantoprosesseissa palosuojaukseen MOBOTIX Thermal TR -teknologiaa, se lisäsi tuottavuutta 5 %.

  Saksassa valmistetut MOBOTIX-tuotteet ovat tunnettuja helppokäyttöisyydestä, poikkeuksellisesta kestävyydestä sekä kyberturvallisuudesta.
  Niiden MTBF on ehdotonta huippuluokkaa – yli 9 vuotta.

  Kuinka voimme auttaa?

   

  Jätä yhteystietosi, kerro mistä aiheesta -ja milloin haluaisit keskustella, niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä!

  9 + 10 =

  Kymenlaakson Jäte luottaa meihin sekä Mobotix-kameravalvontajärjestelmiin –
  Mikset sinäkin?

  LMCS on Suomen ainoa Mobotix Diamond Partner!