Näe enemmän, luulet vähemmän.

Olemme luotettava, asiantunteva ja palveluhenkinen organisaatio, joka pitää lupauksensa. Autamme asiakkaitamme löytämään optimaalisimmat valvontakameraratkaisut ja toteutamme ne turvallisuuden sekä kustannustehokkuuden kannalta parhaalla mahdollisella tavalla. Takaamme asiakastyytyväisyyden helppokäyttöisillä ja portaattomasti skaalautuvilla IP-pohjaisilla ratkaisuilla.

Missionamme on lisätä asiakkaidemme liiketoiminnan arvoa suojaamalla omaisuutta ja toimintoja, tuomalla säästöjä sekä lisäämällä kannattavuutta. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja kannamme vastuuta asiakasprojektien onnistumisesta.

Ymmärrämme eri toimialojen tarpeita ja toimitamme kokonaisvaltaiset ratkaisut joustavasti ja nopeasti. Asiakkaitamme ovat kaikki yritykset ja kunnat koosta riippumatta.

 

Kumppanit

Toimimme yhteistyössä toimialan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Yhdessä pystymme tarjoamaan tuotteita, palveluita ja ratkaisuja, jotka tuottavat ainutlaatuisia hyötyjä.

Mobotix on saksalainen IP-kameroita valmistava ohjelmistotalo, jonka valvontajärjestelmät ovat tunnetusti maailman kehittyneimpiä ja kestävimpiä.

Irisity tarjoaa ainutlaatuista osaamista keinoälyn ja videoanalyysin aloilla ja kehittää tulevaisuuden turvallisuusratkaisuja, jotka on älykkäästi kytketty hälytyskeskuksiin.

Verifi on maanlaajuinen turvallisuusalan yritys, jonka hälytyskeskus toimii vuorokauden ympäri ja on Finanssialan ry:n hyväksymä hälytyskeskus.

Eagle Eye Networks Inc. tarjoaa maailman kehittyneimmät tietoturvalliset verkko- ja pilvipohjaiset videovalvontaratkaisut.

 

Obseron vie videonhallinnan seuraavalle tasolle. Obseron mahdollistaa videonhallinnan räätälöimisen aina tarpeen mukaan.

Cathexis on yksi maailman johtavista videohallintaratkaisuihin erikoistuneista ohjelmisto- ja järjestelmäkehitysyhtiöistä.
                                

Kuinka voimme auttaa?

 

Jätä yhteystietosi, kerro mistä aiheesta -ja milloin haluaisit keskustella, niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä!

4 + 3 =