Palvelut-sopimuskameravalvonta

Sopimuskameravalvonta_LMCSOy

Kameravalvonnan sopimuspalvelut

Tarjoamme kameravalvontajärjestelmiä perinteisen kertaluonteisen investoinnin lisäksi kuukausimaksullisena sopimuspalveluna. Osa asiakkaistamme arvostaa palveluvaihtoehtoa ylläpidon helppouden, toimintavarmuuden ja vakioitujen kustannusten vuoksi. Palvelun tuottajana kannamme palveluasiakkaidemme puolesta kaikki omistamisen riskit, joten asiakkaamme voi sijoittaa järjestelmäinvestointiin varatut rahat ydinliiketoimintaan.

Palveluna toteutetun kameravalvontajärjestelmän toiminnan vastuu kuuluu palvelun tuottajalle eikä huolloista aiheudu yllättäviä kustannuksia asiakkaalle. Sopimuspalveluasiakas valitsee ne palvelut, joita tarvitsee ja sopimusaika on sovittavissa. Muutoksia palvelukokonaisuuteen voidaan tehdä aina asiakkaan tarpeen muuttuessa.

Suosittu tapa on täydentää investoimalla hankittua kamerajärjestelmää LMCS ProNAS tai LMCS Pilvitallennus palvelusopimuksella.

Osa palveluistamme, kuten esimerkiksi LMCS Onsite-lisätakuu, soveltuu myös liitettäväksi investoimalla hankitun järjestelmän elinkaaren tueksi.

Muita lisäpalveluita, joilla voidaan laajentaa järjestelmän toiminnallisuutta ja jakaa omaistamisen riskejä ovat mm. LMCS Varalaitepalvelu sekä LMCS Backup -palvelu.

Suunnittelupalvelu_LMCS
Sopimuskameravalvonta_analysointi_LMCS

LMCS Onsite -lisätakuu:

Kameroiden ja muiden järjestelmäkomponenttien 60 kuukauden Onsite-takuu, sisältää kaikki takuun alaiset työt, matka- ja nostolaitekulut Suomessa.

LMCS Backup -palvelu:

Tallennamme LMCS:n hallinnoimalle palvelimelle kameran jokaisen liikkeentunnistuksen ensimmäisen kuvan kolmen megapikselin tarkkuudella ja säilytämme tallenteita sovitun ajan.

LMCS Varalaitepalvelu:

Säilytämme varastossamme asiakkaan puolesta tarvittavaa varalaitteistoa.

Muut lisäpalvelut:

Yhteistyössä Verifi Oy:n kanssa tarjoamme lisäpalveluna mm. tallenteiden selauspalvelua.

Haluatko kuulla lisää?

Oletko kiinnostunut saamaan lisätietoa sopimuspalveluistamme?

Jätä yhteystietosi niin olemme yhteydessä!