Palvelut-pilvitallennus

LMCS Pilvitallennuspalvelu

Pilvitallennuspalvelu on suunniteltu tietoturvalliseksi ja joustavaksi ratkaisuksi jonka avulla vanhempikin, jopa analoginen, järjestelmä voidaan päivittää 2020-luvulle. Järjestelmän käyttö ja hallinta tapahtuu 100%:sti pilvessä. Järjestelmä tukee nykyaikaisia mobiililaitteita ja selaimia huomioiden GDPR:n vaatimukset.

Tallennus ja VMS-ohjelmisto pilvessä palvelee vuorokauden kaikkina aikoina – turvallisesti

Eagle Eye CloudVMS on ratkaissut pilvitallennuksen suurimmat haasteet – tietoturvan ja internetyhteyden kuormituksen. Hallitaksesi ja käyttääkseksi järjestelmää tarvitset vain jonkun yleisimmistä selaimista sekä internetyhteyden. Saatavilla on myös Android- ja iPad-aplikaatiot.

Pilvivideotallennus, paikallinen tallennus tai näiden yhdistelmä

Tallenna videosi pilvessä, paikallisesti tai molemmilla tavoilla luotettavasti ja varmasti. Varaa internetyhteytesi liiketoimintasi tukemiseen rajoittamalla ja ajastamalla vapaasti valvontamateriaalin siirtoa pilvitallennukseen tai hyödynnä palvelua paikoissa, joissa kaistanleveys on rajattu tai vaihteleva.

Pilvitallennus_LMCS
LMCS_Pilvitallenus_WhitePaper_nostokuva

Tietoturvan uusi taso

Järjestelmä eristää tehokkaasti siihen liitettyjen kameroiden vapaan liikennöinnin internetiin nostaen huimasti heikomminkin suojattujen laitteiden tietoturvan tasoa. Laitteita voidaan kuitenkin hallita mistä tahansa ja milloin tahansa 100%:sti pilvessä toimivan VMS-ohjelmiston kautta.

Jaa näkymäsi vaivatta ja turvallisesti

Pystyt tarjoamaan näkymän järjestelmään esimerkiksi huoltoyhtiölle tai ensivastetta hoitavalle viranomaiselle – kuten poliisille tai palokunnalle – tarvittaessa, pysyvästi tai väliaikaisesti. Oikeudet tallenteiden, live-kuvien ja kuvakaappausten käytölle voidaan määritellä vapaasti.

Modernisoi vanha järjestelmäsi 2020-luvulle

Eagle Eye CloudVMS-järjestelmään saat liitettyä vanhat, jopa analogisetkin kamerasi ja käyttää niitä modernin käyttöliittymän kautta. Lisää vanhoihin kameroihin älyä ja analytiikkaa hyödyntämällä palvelun laskentatehoa.

Tee kameroistasi asiakaslaskureita tai lisää niiden valvonta-alueelle vaikkapa virtuaaliaitoja. Vastaanota raportteja ja hälytyksiä reaaliajassa. Saat myös heti tietoosi, jos joku kameroistasi vikaantuu.

Tietoturva_Pilvitallennuspalvelu_LMCS

Pilvitallennusratkaisun kustannusarvio

Hanki kokonaisvaltainen pilvitallennus- ja kameravalvontaratkaisu kuukausipalveluna. Laske itse laskurilla mitä ratkaisu maksaisi kuukaudessa sinun liikepaikallasi.

Haluatko kuulla lisää?

Oletko kiinnostunut saamaan lisätietoa pilvitallennuspalvelusta?

Jätä yhteystietosi niin olemme yhteydessä!