LMCS 24/7 Aluevahtipalvelun avulla voidaan puuttua murtoihin sekä ilkivaltaan ennen kuin ne tapahtuvat

”LMCS Vahtipalvelun keskeisin hyöty on, että tärkeissä kohteissamme on valvonta päällä 24/7 ja turhat valvontakäynnit on saatu poistettua.” – Jarmo Viitanen, Työpäällikkö, Forssan vesihuoltoliikelaitos

LMCS Aluevahtipalvelu valvoo omaisuutta ennaltaehkäisevästi ja tuo säästöjä vartioinnin, vahingon tai ilkivallan aiheuttamiin kustannuksiin. Kameravalvonta sekä kuva-analyysiohjelma havaitsevat aluetta lähestyvän ihmisen tai ajoneuvon ja tekee hälytyksen valvomoon jo ennen kuin murtautuminen tai ilkivalta on alkanut.

LMCS Aluevahti on kokonaisvaltainen ennaltaehkäisevä valvontaratkaisu:

  • Ratkaisu sisältää kuva-analyysiohjelman, tarvittavan palvelimen, sireenin hälytysvilkulla sekä 24/7 toimivan valvomon.
  • Tarvittaessa toimitamme myös valvontakameran palvelua varten. Palveluun voidaan käyttää myös kohteessa olemassa olevaa valvontakameraa.
  • Palvelu soveltuu erinomaisesti kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen, kuten vedenottamoiden, telemastojen ja energialaitosten laajojen ulkoalueiden valvomiseen.
  • Palvelu on Tukesin hyväksymä räjähdeainevarastojen valvonta / hälytysratkaisu.
  • Palvelu soveltuu myös, koulujen pihoille, rekkaparkeille, varastoalueille ja rakennustyömaille sekä erityisesti alueille, joissa ilmenee ilkivaltaa ja varkauksia piirivartioinnista huolimatta.
  • Järjestelmä havaitsee määrätyllä kuva-alalla liikkuvan ihmisen tai ajoneuvon välittömästi ja tekee hälytyksen eteenpäin valvomoon.
  • Valvomohenkilöstö reagoi tilanteeseen asiakkaan määrittelemän hälytysohjeen mukaisesti esimerkiksi käynnistämällä äänihälytyksen tai ilmoittamalla havainnosta asiakkaan sopimusvartiointiliikkeeseen.
  • Järjestelmä tuottaa automaattisesti tarkan raportin hälytystapahtumasta sekä tehdyistä toimenpiteistä asiakkaan sähköpostiin.
  • Vahtipalvelu takaa välitettävän hälytyksen olevan oikea ja aiheellinen. Jos vartijan käynti kohteessa ei ole aiheellinen, lupaamme maksaa hälytyskäynnin kulut.
  • LMCS Aluevahtipalvelu on saatavissa alkaen 79 €/kk + avausmaksu alkaen 350 € / valvontakohde.

Forssan vesihuoltoliikelaitos

”Kun ymmärrys Aluevahtipalvelun toimimisesta käytännössä on lisääntynyt on mieleen tullut niiden käyttämisen lisääminen muissakin paikoissa alueellamme.” – Jarmo Viitanen, Työpäällikkö. Lue asiakaskertomus valvontaratkaisusta, joka säästää rahaa.

 

Irisity

Tarvitsemme ainoastaan 10 pixeliä tunnistaaksemme tunkeilijan 300 metrin päästä – ratkaisumme toimivuuteen eivät vaikuta mitkään sää- tai valaistusolosuhteet. Katso, miten ennaltaehkäisevää aluevalvontaa voidaan toteuttaa kustannustehokkaasti tekoälynavulla.                   
                                                                                 

Mobotix

Pienemmät kokonaiskustannukset 10 vuoden aikana. Tarvittavien kameroiden määrä on usein 1,5 kertaa pienempi. Jopa 90% vähemmän turhia tallennuksia. Valmistetaan Saksassa. Lue lisää Mobotixin ylivoimaisista valvontaratkaisuista, jotka lisäävät tehokkuutta ja säästävät rahaa.

 

Kuinka voimme auttaa?

 

Jätä yhteystietosi, kerro mistä aiheesta -ja milloin haluaisit keskustella, niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä!

4 + 8 =