Tietoa meistä 2018-06-19T19:54:30+00:00

Tietoa meistä

LMCS Oy on Suomen ainoa Mobotix Advanced Partner, joka on Mobotixin korkein ja arvostetuin partneritaso

Mobotix Advanced Partner
Advanced Mobotix Partner Certificate 2017

Historia

Historian tietoa meistä. LMCS aloitti toimintansa vuonna 2005, ollen osa yhtiötä nimeltä Tietotekniikkapalvelu J. Kettunen Oy. LMCS:n alkutaipaleella yhtiö oli keskittynyt operaattoreiden tietoliikenneasennuksiin sekä erilaisten tietoteknisten laitteiden toimituksiin. Tuolta ajalta juontaa juurensa myös yhtiön nimi Lastmile Connection Service – LMCS Oy, suomennettuna ”Viimeisen mailin yhdistämispalvelu”.

Vuonna 2007 aloitettiin kameraliiketoiminta Mobotix tuotteilla. Vuonna 2015 LMCS irtaantui omaksi yhtiökseen Tietotekniikkapalvelu J. Kettunen Oy:stä ja otti nimekseen kameravalvontatoimituksista jo tunnettuutta saaneen nimen LMCS Oy. Vakituista henkilökuntaa on 5 henkilöä ja lisäksi käytämme aliurakoitsijoita kaapelointitöissä. Yhtiömme henkilökuntaa yhdistävä tekijä on intohimo laadukkaan kameravalvonnan toteutukseen.

Tietoa meistä

Yhtiön johto

Toimitusjohtaja Jonne Kettunen aloitti turvallisuusalalla vuonna 1997 siirtyen operaattorimaailmaan perustettuaan Tietotekniikkapalvelu J. Kettunen Ky:n vuonna 1999. Jonne on analyyttinen johtajapersoona.

Myyntijohtaja Antero Erhiö aloitti turvallisuusalalla vuonna 1995. Piipahti toisella alalla 3 vuotta tullen takaisin ”kotiin” turvallisuusalalle aloittaen vuonna 2008 LMCS:n ensimmäisenä päätoimisena Mobotix tuotteiden myyjänä ja on siitä lähtien erikoistunut Mobotix teknologiaan. Myyntijohtajaksi hänet nimitettiin vuonna 2015. Antero kuuntelee asiakasta ja on luova ongelmanratkaisija.

 Tekninen johtaja Amin Kassam aloitti turvallisuusalalla niinikään vuonna 1995 siirtyen IT-maailmaan vuonna 1998 ja edelleen Tietotekniikkapalvelu J. Kettuseen sen ensimmäisenä palkattuna työntekijänä vuonna 2003. Amin on Mobotixin pääkonttorin mukaan yksi pätevimmistä Pohjois-Euroopan ja Baltian alueen Mobotix ohjelmistojen osaajista. Amin on hyvin tarkka asiakkaalle toimitettavan järjestelmän kuvien laadusta ja muusta toiminnallisuudesta.

Tunnustukset

Paras Mobotix tulokas
2008 – 2009

Newcommer Of The Year - NPC 2008/09 - Mobotix

Vuoden kasvustrategia
2015

Growth Strategy Of The Year - NPC 2015 - Mobotix

Vuoden Mobotix kumppani
2014

Partner Of The Year - NPC 2014 - Mobotix

Vuoden kasvustrategia
2017

Growth Strategy Of The Year - 2017 - Mobotix

LMCS Oy:n perusarvot

Myynti, asennus, ohjelmointi- ja suunnittelutöiden korkea laatu.

Luotettavuus ja rehellisyys.

Palveluhalukkuus.

Asiakkaiden odotusten ylittäminen.

Henkilökunnan osaamisen ylläpitäminen erilaisin koulutuksin.

Kutsu meidät maksuttomalle kartoituskäynnille
Soita myyjälle