Tietoturvallisuus 2018-06-19T19:36:29+00:00

Tietoturvallisuus ja tietoturvariskit valtaavat turvallisuusalaa

Tietoturvallisuus on Mobotixille erittäin tärkeää ja siksi siihen on aina panostettu. Mobotixin tietoturvallisuus edustaa siksi alansa kärkeä turvallisimpien kameravalvontajärjestelmien harvalukuisessa joukossa.

Tietoturvallisuus - Kaktus

MOBOTIX Kaktuskonsepti – Pysy koskemattomana

Oletko perehtynyt verkkopohjaisen videoturvallisuusratkaisun etuihin, joissa on integroitu “kaktuskonsepti” kaikille laitteillesi ja ohjelmistoillesi? Kuulostaako kalliilta? Älä huoli. Kukaan ei haluaisi investoida paljon turvallisuuteen, eikä kenenkään tarvitse.

Valitettavasti elämme maailmassa, jossa järjestelmän luotettavuuden merkityksen laiminlyönnin saattaa joutua maksamaan kalliisti jälkikäteen. Kansainväliset hakkerihyökkäykset, jotka hyödyntävät eri IoT-laitteiden heikkouksia, ovat lisääntyneet merkittävästi.

Mobotix  valmistajana suhtautuu vakavasti tietoturvaan ja tekee jatkuvaa työtä sen eteen, ettei kameravalvontajärjestelmäsi olisi muuten vankan IT-infrasi heikoin kohta. Valitsemalla tietoturvallisen kameravalvontaratkaisun – ilman lisäkustannuksia – sinulla on yksi huoli vähemmän muuttuvassa maailmassa. Käytettäessä kameravalvontajärjestelmiä etäyhteyden yli on tärkeää suojata tiedonsiirto asianmukaisesti. Kysy meiltä lisää turvallisista etäyhteysratkaisuistamme.

MOBOTIX-videojärjestelmät ovat maailman turvallisimpia. Ylimääräisen hajautetun teknologian konseptin pohjalta on monia tehokkaita suojatoimenpiteitä hakkereita vastaan. Lue alta, miten MOBOTIX kaktuskonsepti toimii ja miten voit päästä täysin turvalliseen kameravalvontajärjestelmään.

Tietoturvallisuus

Lisätietoja MOBOTIX kaktuskonseptista

Kaktuskonseptin tavoitteena on toteuttaa multimedia-tietoverkkokampanja, jotta voitaisiin lisätä potentiaalisten ja nykyisten MOBOTIX-asiakkaiden tietoisuutta erittäin tärkeästä tietoturvaongelmasta verkkopohjaisissa videoturvajärjestelmissä, kertoa heille kasvavista riskeistä ja osoittaa heille miten he voivat suojella itseään. Kustannustehokkaasti ja älykkäästi.

Hakkereiden hyökkäysyrityksiä ei tavallisesti voida estää IP-verkoissa, joten IP-videojärjestelmät ovat myös houkutteleva kohde ei-toivotuille tunkeilijoille. Siksi sinun on suojeltava itseäsi mahdollisimman paljon luvattomalta käytöltä ensiksi. Kuten kaktus.

Toisin kuin useimmat muut kasvit, kaktukset voivat elää keskimääräistä vanhemmaksi, noin 200 vuotta.

Aivan kuten kameravalvontajärjestelmämme, joiden keskimääräinen MTBF* on 80 000 tuntia (yli 9 vuotta). Ehkä se johtuu siitä, että kaktus ei liiku, niikuin kameramme jotka eivät sisällä liikkuvia osia.

* MTBF = Keskimääräinen vikaantumisväli

Kaktukset myös selviävät paikoissa, joissa muut kasvit ovat jo pitkään luopuneet. Ne ovat vankkoja ja käyttävät niukasti saatavilla olevat ravintoaineet hyvin säästeliäästi.

Aivan kuten kameravalvontajärjestelmämme, joiden energiankulutus on vähäistä ja jotka vaativat vähän ylläpitoa.

Suurin kaktusperheen kasvupaikka, Opuntia, ulottuu Etelä-Kanadasta Etelä-Argentiinaan. Se kulkee Karibialta itään aina Galapagos-saarille lännessä. Opuntia on tullut naturalisoituneeksi monissa maissa, mukaan lukien Välimeren rannikolla sekä Etelä-Afrikassa ja Australiassa. Opuntia kasvaa lauhkeilla ja trooppisilla alueilla merenpinnasta aina 4 700 metrin korkeuteen. Jotkut lajit ovat erittäin jäänkestäviä ja voivat jopa selviytyä talvesta Keski-Euroopassa. Niitä ei häiritse suuret lämpötilavaihtelut, sateet, aurinko, myrskyt tai lumi.

Aivan kuten ulkona toimivat kameravalvontajärjestelmämme, jotka toimivat lähes kaikkialla maailmassa ilman ylimääräistä lämmitystä tai ilmanvaihtoa.

Tiettyjen Optunia-lajien hyödyllisyys voidaan jäljittää pitkälle historiassa. Ihmiset ja eläimet hyödynsivät niiden versoja ja hedelmiä, ja kaktuksia käytettiin myös arvokkaiden lääkkeiden ja kosmetiikan tuottamiseen. Näiden kaktusten piilotettu potentiaali on yksinkertaisesti hämmästyttävä.

Aivan kuten kameravalvontajärjestelmämme, joissa on sisäänrakennettu älykkyys ja lukuisat ominaisuudet sekä erinomainen kuvanlaatu ja pitkä käyttöikä erittäin tehokkaassa kokonaispaketissa.

Kukaan ei voi välttää näitä kaktuksia. Lajin suojasopimukseen sisältyvä Washingtonin yleissopimus ei suojaa mitään opuntia. Ainoastaan kaksi opuntian alalajiketta on listattu uhanalaisena yhteensä noin 200 opuntia lajista.

Aivan kuten kameravalvontajärjestelmämme, jotka on varustettu kattavilla tietoturva-toimenpiteillä, jotka tekevät niistä erittäin vaikeita kansainvälisen hakkeriyhteisön murtaa.

MOBOTIX tietää, ettei ole tarvetta muuttaa mikä toimii. Jatkamme jatkossakin tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme, turvallisuusalan asiantuntijoiden sekä teollisuuden ja hallinnon aloilla. Tavoitteenamme on suojata ja ylläpitää parhaalla mahdollisella tavalla tekniikoita ja järjestelmiä, jotka auttavat jokapäiväistä elämäämme turvallisemmaksi ja paremmaksi.

Katso video

Tutustu myös muihin teknologiasivuihimme

Kutsu meidät maksuttomalle kartoituskäynnille
Soita myyjälle