Älykäs 3D liikkeentunnistus 2018-06-19T18:29:54+00:00

Älykäs 3D liikkeentunnistus

Mobotixin älykäs 3D liikkeentunnistus (MxActivitySensor) havaitsee ja analysoi loogiset liikkeet ja erottelee ne epäolennaisista tapahtumista. Esim. puiden heiluminen tuulessa, pieneläimet ja sade tulkitaan normaaliksi liikkeeksi, eivätkä ne aktivoi tallennusta.

Älykäs 3D liikkeentunnistus - Reacts when it matters

Ihmisten liikehdinnät havaitaan välittömästi ja saadaan heti analysoitua. Älykkään 3D liikkeentunnistuksen avulla voidaan vähentää turhien tallennusten määrää jopa 90% perinteiseen pikselinmuutokseen perustuvan kameravalvonnan liiketunnistukseen verrattuna.

Älykästä 3D liikkeentunnistusta on helppo ja nopea konfiguroida ja järjestelmä näyttää aina hälyttävät kuvat. Liikkeentunnistusta voidaan määritellä mm. liikkeen koon, liikkeen suunnan, rajatun alueen tai liikkeen laadun mukaan ja sensori tunnistaa ihmisten liikkeet rajatun kuva-alueen sisällä sekä kuva-aluetta lähestyvät ja sitä poispäin liikkuvat ihmiset. Liikkeentunnistuksen MxActivitySensor toimii jopa niin fiksusti, että se tunnistaa ne ihmiset, jotka tulevat sisään tai menevät pois huoneesta, mutta jättää huomioimatta ne ihmiset, jotka seisovat, istuvat tai kääntyvät ympäri, esim. työpöydän ääressä.

Kysy lisää älykkäästä 3D liikkeentunnistuksesta asiantuntijoiltamme!

  • Havaitsee liikkeen ennalta määritellyiltä alueilta ja ilmoittaa merkitykselliset ja tärkeät tapahtumat.
  • Erottelee kohteet koon ja mittasuhteiden perusteella, vähentäen merkittävästi pieneläimistä johtuvia turhia tallennuksia.
  • Vähentää merkittävästi sateesta, lumisateesta, heiluvista puista tai heiluvista kamerapylväistä johtuvia turhia tallennuksia.
  • Mahdollistaa poikkeuksellisiin tapahtumiin perustuvan tallennuksen ja vähentää merkittävästi tallennukseen tarvittavaa kovalevytilaa.
  • Hälytystilanteessa kamera reagoi automaattisesti ja voi esim. ilmoittaa valvomoon/vartijalle, suorittaa automaattisen kuulutuksen tai kytkeä ulkovalaistuksen päälle.
  • Hälytystilanteessa kameran kärkitiedolla voidaan ohjata mitä tahansa järjestelmää tai tulla ohjatuksi toisesta järjestelmästä.

Katso videot

Tutustu myös muihin teknologiasivuihimme

Kutsu meidät maksuttomalle kartoituskäynnille
Soita myyjälle