LMCS Vahtipalvelu 2018-06-19T18:12:11+00:00

Vahtipalvelun avulla yrityksesi säästää rahaa ja vaivaa

LMCS Vahtipalvelu on uniikki ja innovatiivinen palvelukokonaisuus, jolla asiakkaan omaisuutta valvotaan reaaliaikaisesti niin, että vahingon tai ilkivallannan kulut minimoidaan.

Vahtipalvelulla voidaan valvoa suljettujen alueiden lisäksi myös avoimia alueita, esim. kouluja ja päiväkoteja. Palvelulla voidaan puuttua nuorison tekemisiin ennen kuin suurempaa vahinkoa syntyy. Vahtipalvelulla hälytetään vartioita, nuorisotyötekijöitä tai viranomaisia kohteeseen nopeasti ja tehokkaasti. Jos teidän liiketoimintanne tai omaisuutenne on ilkivallan tai vahingonteon kohteena,  ota yhteyttä meihin niin lasketaan yhdessä minkälainen takaisinmaksuaika ja hyöty vahtipalvelulla on.

LMCS vahtipalvelu muodostuu yhteistoiminnasta tunnistimena käytettävistä kameroista, palvelimesta kuva-analyysiohjelmalla, torvikaiuttimesta ja 24/7 toimivasta valvomosta. Palvelu soveltuu erinomaisesti laajojen ulkotilojen valvomiseen, kuten koulujen pihamaille, rekkaparkeille, varastoalueille ja rakennustyömaille ja erityisesti jos alueella ilmenee ilkivaltaa ja varkauksia piirivartioinnista huolimatta. Järjestelmä havaitsee määrätyllä kuva-alalla liikkuvan ihmisen tai henkilöajoneuvon välittömästi ja tekee hälytyksen eteenpäin valvomoon. Järjestelmä reagoi myös avotuleen ja liekkeihin. Valvomossa vartija reagoi tilanteeseen ennaltasovitun hälytysohjeen perusteella.

Esimerkki palvelun toiminnasta rakennustyömaalla:

Tunnistimina käytettävät kamerat sekä torvikaiutin asennetaan nosturiin n. 20m korkeuteen. Kello 22:47 ohjelmisto tunnistaa kuvasta ihmisen ja lähettää valvomoon 6 sekunnin kuvasarjan tapahtumasta. Valvomossa valvoja katsoo tapahtumakuvia sekä kohteen ohjeistusta ja suorittaa automaattikuulutuksen torvikaiuttimen kautta, jossa käsketään alueella olevaa henkilöä poistumaan. Tarvittaessa valvoja hälyttää asiakkaan sopimusvartiointiliikkeen vartijan, poliisin tai palokunnan paikalle. Järjestelmä raportoi automaattisesti sähköpostitse asiakasta kaikista tapahtumista heti seuraavana aamuna.

Katso esimerkkivideo palvelun toiminnasta koulupihalla ja rakennustyömaalla

Esimerkkitapaus Malmön konserttikompleksin rakennustyömaan valvonnasta:

Case Study – Malmö Live

Kutsu meidät maksuttomalle kartoituskäynnille
Soita myyjälle