LMCS ProNAS 2018-06-19T18:09:52+00:00

LMCS ProNAS palvelut Mobotix-kameravalvontajärjestelmille

LMCS ProNAS palvelut on erityisesti Mobotix-kameravalvontajärjestelmille kehitetty tallennuspalvelu, joka takaa asiakkaalle aina luotettavan ja riittävän tallennuskapasiteetin sekä tehon.

ProNAS-tallennuspalvelu on erityisesti paikalliseen tallentamiseen tarkoitettu ratkaisu. Vaikka ProNAS on kehitetty erityisesti Mobotix-kameravalvontajärjestelmille sopivaksi, palvelua voi käyttää myös muiden valmistajien kameravalvontajärjestelmien tallentimena, jos käytettävän järjestelmän VMS ohjelmistoon voidaan määrittää erillinen ulkoinen tallennussijainti. 

ProNAS-tallennuspalvelu takaa sen, että tallennus ei muodostu järjestelmän pullonkaulaksi ja tallentimen toimintaa *valvotaan teknisesti 24/7/365. Palvelumme on ratkaisu yleisesti tunnistettuun ongelmaan, jossa tallentimen vikaantuminen havaitaan vasta, kun tallenteita tarvitaan ja niitä etsitään järjestelmästä. Kaikki tallennuspalvelumme mukautuvat joustavasti asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin – pienillä ja nopeilla muutoksilla saamme B järjestelmän muutettua vaikka AIC järjestelmäksi.

Palvelun (Basic) hinta alkaen 34,00 € / kk, ALV 0%.

Nopea ylläpito ja huolto kuuluvat palvelun hintaan.

Ota meihin yhteyttä jo tänään.

LMCS ProNAS-ratkaisut

LMCS ProNAS B (Basic)
Etävalvottu tallennusjärjestelmä joka mitoitetaan asiakaskohtaisesti kameravalvontaratkaisuun sopivaksi. Tallenteet pysyvät tallessa 21 päivää.

LMCS ProNAS R (Redundant)
Tässä ratkaisussa on kahdennettu kaikki data, jolloin yhden kiintolevyn vikaantuminen ei johda tallenteiden menetykseen. Tallenteet pysyvät tallessa 21 päivää.

LMCS ProNAS XL (Extra Large)
Tässä ratkaisussa on erityisesti painotettu kapasiteettia jota on riittävästi suuremmallekin kameramäärälle. Myös tallenteiden säilytyseaikaa voidaan säätää peruspalvelua selkeästi pidemmäksi.

LMCS ProNAS UF (Ultra Fast)
Tässä ratkaisussa nopeus on valttia, eli tällä painotuksella varmistetaan myös erittäin järeiden tallennuskuvien ja videoiden taltioituminen. Käyttäjille, jotka jatkuvasti selaavat tallenteita antaa tämä palvelu selkeää ajansäästöä.

LMCS ProNAS AIC (All Inclusive)
Tässä ratkaisussa ei tingitä mistään, se räätälöidään asiakaskohtaisesti, kaikki kameravalvontajärjestelmän vaatimukset huomioiden ja pysyy silti kohtuullisen budjetin rajoissa. Sisältää myös LMCS Pilvi Backup palvelun.

LMCS Pilvi Backup palvelu*
Edullinen varmistusratkaisu paikallisen tallennuksen lisäksi. Tämä antaa vikasietoisuutta tilanteisiin joissa paikallinen tallennus on varmentamatonta tai tulipalon riski kohteessa on huomattavan suuri. Lue lisää LMCS Pilvipalvelut sivulta.

Kutsu meidät maksuttomalle kartoituskäynnille
Soita myyjälle