MOBOTIXin uusi M73 voitti innovaatiopalkinnon IoT -integraatiostaan

MOBOTIX, turvallisten ja korkealaatuisten IP-valvontakamerajärjestelmien valmistaja, on tuonut markkinoille uuden älykkään M73-valvontakameran. MOBOTIX M73 voitti IoT Integration Award -palkinnon innovaatioistaan ​​kaupallisessa videovalvonnassa. IoT-integraatiopalkinnon myöntävät Security Sales & Integration, CE Pro ja Commercial Integrator, jotka haluavat palkita tuotteita, jotka tekevät elämästä parempaa ja arkisesta työstä helpompaa.

MOBOTIX M73 on kokonaisvaltainen videovalvontaratkaisu, joka on sijoitettu yhteen hajautettuun IoT-laitteeseen. M73 sisältää kolme erillistä ympäristötunnistinta ja se voidaan räätälöidä täysin minkä tahansa sovelluksen tarpeisiin sen kyvykkyyksillä käyttää optisia, lämpö-, infrapuna-, päivä / yö- tai äänitoimintoja samanaikaisesti. Varustettuna uudella MOBOTIX 7 Universal Plug-In -alustalla, M73 hyödyntää useita keinoäly (AI) -pohjaisia sovelluksia. M73 on rakennettu kestämään vaativissakin olosuhteissa fyysisesti ja digitaalisesti. Säänkestävä valvontakamera on lisäksi varustettu MOBOTIX-kyberturvallisuussuojalla.

”Olemme todella tyytyväisä tästä IoT Integration -palkinnosta”, sanoi MOBOTIXin Amerikan myyntijohtaja Joe Byron. ”M73 on todella innovatiivinen tuote ja palkinto osoittaa, että markkinat tunnustavat sen. Antureiden yhdistelmän ja uuden MOBOTIX 7 -alustan ansiosta M73 pystyy hyödyntämään eri sovelluksia käytännöllisesti katsoen rajattomasti. ”

IoT on tullut yhä yleisemmäksi teknologiaksi ja sen kaupallisia toteutuksia tehdään koko ajan enemmän Tämä osoittaa, että IoT-laitteiden markkinat ovat voimakkaassa kasvussa. IoT luo mahdollisuuksia fyysisen maailman ja tietokonepohjaisten järjestelmien integroimiseksi suoraan, mikä parantaa tehokkuutta, taloudellisia hyötyjä ja vähentää ihmistyön tarvetta. IoT Integration Awards -palkinto myönnetään laitteille, jotka voivat auttaa tässä integraatiossa ja luomaan älykkäämpiä järjestelmiä.

Lisätietoja uudesta M73:sta ja MOBOTIX 7:stä on osoitteessa seven.mobotix.com

Katso video: https://youtu.be/SBO3FjKCZu0