Vahtipalvelu_LMCS

Ylivoimainen valvontaratkaisu, joka lisää tehokkuutta ja säästää rahaa

LMCS Vahtipalvelu on innovatiivinen palvelukokonaisuus, joka valvoo omaisuutta reaaliaikaisesti ja tuo säästöjä vartioinnin, vahingon tai ilkivallan aiheuttamiin kustannuksiin. LMCS Vahtipalvelu tarjoaa täydellisen valvontaratkaisun suurtenkin alueiden valvontaan mahdollisimman vähillä kameroilla.

LMCS Vahtipalvelu on kokonaisvaltainen valvontaratkaisu

  • Ratkaisu sisältää kuva-analyysiohjelman, tarvittavan palvelimen, sireenin hälytysvilkulla sekä 24/7 toimivan valvomon.
  • Tarvittaessa toimitamme myös valvontakameran palvelua varten. Palveluun voidaan käyttää myös kohteessa olemassa olevaa valvontakameraa.
  • Palvelu soveltuu erinomaisesti laajojen ulkotilojen valvomiseen, kuten koulujen pihoille, rekkaparkeille, varastoalueille ja rakennustyömaille sekä erityisesti alueille, joissa ilmenee ilkivaltaa ja varkauksia piirivartioinnista huolimatta.
  • Järjestelmä havaitsee määrätyllä kuva-alalla liikkuvan ihmisen tai ajoneuvon välittömästi ja tekee hälytyksen eteenpäin valvomoon.
  • Valvomohenkilöstö reagoi tilanteeseen sovitun hälytysohjeen mukaisesti esimerkiksi käynnistämällä äänihälytyksen tai ilmoittamalla havainnosta asiakkaan sopimusvartiointiliikkeeseen.
  • Vahtipalvelu takaa välitettävän hälytyksen olevan oikea ja aiheellinen. Jos ei ole, maksamme hälytyskäynnin kulut.
Forssan_Vesihuoltoliikelaitos_LMCS

Katso miten vahtipalvelu toimii käytännössä

Miten palvelu toimii?

Tunnistimina käytettävät valvontakamerat sekä kaiutin tai sireeni asennetaan kohteeseen.

Ohjelmisto tunnistaa valvontakameran kuvasta ihmisen tai ajoneuvon ja lähettää valvomoon kuvasarjan tapahtumasta.

Valvomossa valvoja katsoo tapahtumakuvia sekä kohteen ohjeistusta ja suorittaa hälytyksen kovaäänisellä sireenillä, joka on varustettu hälytysvilkulla. Tarvittaessa valvoja hälyttää asiakkaan sopimusvartiointiliikkeen vartijan, poliisin tai palokunnan paikalle.

Järjestelmä raportoi automaattisesti sähköpostitse asiakasta kaikista tapahtumista heti seuraavana aamuna.

KUMPPANIMME

LMCS tarjoaa Vahtipalvelun valmiina kokonaisuutena yhteistyössä asiantuntevien kumppaneidensa kanssa

Mobotix

Valvontakamerat ja -järjestelmät toimittaa maailman johtaviin IP-kamerajärjestelmiin erikoistunut Mobotix, jonka Gold Partnerina Suomessa toimii LMCS Oy.

Irisity kuva-analyysiohjelma

Irisityn yksitoista patentoitua algoritmia opettavat järjestelmää jatkuvasti tunnistamaan valvontakameran kuvassa halutun asian tarkemmin kuin ihmissilmä.

Verifi-hälytyskeskus

Verifin hälytyskeskuksen valvomo vastaanottaa valvontakameran kuvaa 24/7. Kokeneet ammattilaiset reagoivat järjestelmän hälytyksiin ja tarvittaessa valvoja hälyttää asiakkaan sopimusvartiointiliikkeen vartijan, poliisin tai palokunnan paikalle.

Haluatko kuulla lisää?

Oletko kiinnostunut saamaan lisätietoa vahtipalvelustamme?

Jätä yhteystietosi niin olemme yhteydessä!