Digitaalinen näyttöjärjestelmä – älykäs kommunikaatiokanava

Mainosnäytöillä kohdistat mainontasi oikeaan aikaan, oikeassa paikassa. Se on varma myynnin nostaja ja huomioarvo tavalliseen printtimainokseen on monikertainen. Julkisissa tiloissa on koko ajan kasvava määrä erilaisia opasteita, kylttejä ja viittoja. Näiden yhdistäminen yhdeksi digitaaliseksi kokonaisuudeksi on tehokasta ja toimivaa. Etäpäivittävät digitaaliset infonäytöt mahdollistavat reaaliaikaisen tiedottamisen. Paranna asiakaskokemuksia ja pidä henkilöstösi ajan tasalla tyylikkäästi ja tehokkaasti. Infonäytöllä voidaan viihdyttää asiakkaita ja esimerkiksi hyödyntää odotusaika. Näytöillä voi esittää lähes mitä tahansa: näyttävää videokuvaa tai vaikka viihdyttäviä pelejä.

Info- ja mainosnäytöt

Info- ja mainosnäytöt ovat tehokas väline viestintään ja markkinointiin ostoskeskuksissa, myymälöissä, odotustiloissa, hotelleissa, ravintoloissa, kahviloissa, kuntosaleissa, kouluissa ja kaikkialla, missä on tarve jakaa reaaliaikaista ja kohdistettua mainontaa ja informaatiota. Näillä ammattinäytöillä suunnittelet, aikataulutat ja jaat haluamasi sisällön oikea-aikaisesti. Huippu-luokan kuvantoisto välittää viestin terävästi ja kirkkaasti. Näyttöjä voidaan hallita ja etäohjata Internetin kautta.

Pyydä tarjous
infonäytöt
totem

Jalalliset mainostoteemit

Tyylikkäät Mainostoteemit ovat jalallisia, sisäkäyttöön tarkoitettuja Full-HD ammattinäyttöjä. Ne tarjoavat ratkaisun tehokkaaseen ja huomioarvoiseen viestintään ja mainontaan kauppakeskuksissa, myymälöissä, yritysten sisätiloissa, ravintoloissa, urheiluhalleissa, messuilla, virastojen infopisteissä, jne. Toteemit ovat kytkettävissä langallisesti tai langattomasi Internet verkkoon ja helppokäyttöinen sisällönhallinta ohjelmisto näyttöjen etäohjauksen. Valittavina yksipuolinen tai kaksipuolinen ja useita eri kokoja 32“ – 65“.

Ota yhteyttä

Videoseinät

Videoseinät tarjoavat katsojalle upean visuaalisen elämyksen. Sisätiloihin tarkoitetut videoseinät toistavat halutun sisällön terävänä, kirkkaana ja värikkäänä. Seinällä voidaan esittää joko yhtä suurta tai useampaa pientä kuvaa samanaikaisesti. Ojelmalähteinä voidaan käyttää useita eri vaihtoehtoja. Seinä koostuu useista toiseensa liitetyistä LED-näytöistä, joiden huippuohuet kehykset minimoivat näyttöjen välin. Sen ansiosta videoseinä näyttää yhdeltä suurelta ruudulta.

Ota yhteyttä
videoseinä

Suuret LED-näyttötaulut – lisää näkyvyyttä ja myyntiä

LED-näytöllä voi esittää informaatiota ja laadukkaita mainosvideoita kaikissa olosuhteissa. LED-paneeleja yhdistämällä on helppo rakentaa halutun kokoisia näyttötauluja. Taulun voi kiinnitä rakennuksen seinään, kattoon tai asentaa jalustalle. LED-näytöllä voi esittää informaatiota ja laadukkaita mainosvideoita kaikissa olosuhteissa. Tauluja voidaan hallita ja etäohjata Internetin kautta.

led_01

Käyttökohteita

 • Ulko- ja sisämainonta
 • Liikekeskusten seinämainonta
 • Kauppakeskusten ja liikkeiden sisätilat
 • Urheilu-, musiikki- ja ulkoilmatapahtumat
 • Liikenteen tiedottaminen
 • Urheiluhallit
 • Lento-, rautatie- ja linja-autoasemat
 • Virastojen informaatiopisteet
Ota yhteyttä

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Erittäin korkea kirkkaus ja kontrasti
 • Automaattinen kirkkaudensäätö
 • Luonnollinen ja kirkas väritoisto
 • Riittävä resoluutio kaikkiin olosuhteisiin
 • Toistaa tarkasti ja virheettömästi tekstin, grafiikan ja videosisällön
 • Säänkestävä, energiatehokas ja huoltoystävällinen rakenne
Pyydä tarjous
led_02

Haluatko kuulla lisää?

Oletko kiinnostunut saamaan lisätietoja digitaalisista info- ja mainosnäytöistä?

Jätä yhteystietosi niin olemme yhteydessä!